Tapijt en natuurlijke tapijten

Natuurtapijt, (natuur)tapijttegels, Sisal, Kokos vloerbedekking, Wol, Zeegras tapijt en meer bij Edison Interieur. Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Edison Interieur biedt tapijt in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en daardoor goed te combineren met de rest van uw interieur.

Geluiddempend
In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, de TV, de radio en het getik van hakken al gauw onaangenaam. In flats of appartementen zijn vooral de zogenaamde contactgeluiden berucht: geluid dat doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond. Tapijt biedt hier een oplossing voor. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie.

Onze tapijt hebben een levendige uitstraling máár het zijn de natuurlijke kleuren in zachte tonen die zorgen voor een sexy en modische look. Van zacht camel, vintage roze en poedergrijs tot mysterieus smaragd.