Vinyl

Vinyl is een kunststof product, waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt. Alle dessins zijn mogelijk, van houtprints tot bijzondere bloemdessins. Edison Interieur verkoopt vinylvloeren van het merk Novilon. Novilon is een kwalitatief hoogwaardige vinylvloer.

Met Novilon kies je voor een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Novilon is eenvoudig in onderhoud, duurzaam in gebruik, comfortabel en mooi door haar eigentijdse uitstraling.

Novilon design – op rol

Een Novilon-vinylvloer is een mooie vloerbedekking die zich naadloos ontrolt aan uw wensen. Novilon-vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Echt een vloer om u thuis te voelen.

Novilon design – planken en tegels

Novilon design combineert de schoonheid van hout en steen met het onderhoudsgemak van een vinylvloer. De eenvoudig te verlijmen stroken en tegels zijn niet van echte te onderscheiden. Elke strook of tegel heeft een unieke tekening met een natuurlijk, levensecht en mat reliëf, zodat u een prachtige vloer krijgt.

Novilon design click – planken en tegels

De levensechte hout- en steenmotieven kunnen snel en probleemloos in elkaar worden gezet dankzij het unieke en gepatenteerde kliksysteem. Dankzij de slijtlaag van 0,3 en zelfs 0,55 mm is novilon design click ideaal voor elke ruimte in huis.
De zwevende plaatsing maakt lijmen overbodig.

Novilon design click is verkrijgbaar in planken (121,2 x 18,5 cm) en tegels (60 x 31,2 cm).